Hoe gaan wij te werk?

Voordat een ontwerptraject start hebben we altijd eerst even telefonisch contact. Dit is om kennis met elkaar te maken en om te kijken of onze werkwijze aansluit bij jouw wensen. Dit is geheel vrijblijvend.

Zijn wij een Match!?

Dan gaan we je allereerst verrassen met de Garden Createbox die je thuis ontvangt. Deze box zit bomvol leuke inspiratie voor jouw nieuwe tuin. 

 

 

Na het bekijken van jouw Garden Createbox loop je ongetwijfeld over van inspiratie en nieuwe ideeën.

 

Stuur ons alvast een duidelijke plattegrond en foto’s van jouw tuin en we maken een afspraak in onze ontwerpstudio in het historische Bink36 te Den Haag. Onder het genot van een kop koffie gaat de ontwerper verder met jou in gesprek om een compleet beeld te schetsen van jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw tuin.

 

We hebben nu alle informatie die nodig is om voor jou aan de slag te gaan met het basis conceptontwerp. Dit is een eerste schetsontwerp waarin het concept voor de tuin duidelijk wordt gevisualiseerd door middel van een indelingstekening en sfeerimpressie. In het conceptontwerp wordt direct rekening gehouden met omgevingsfactoren, ligging, zichtlijnen en de specifieke tuinwensen. Ga je akkoord met dit conceptontwerp, dan vormt deze de basis voor het vervolgtraject.

Het Ontwerp

Nu je enthousiast bent geworden van de plannen die je samen met de ontwerper hebt gemaakt kan je vast niet wachten tot het ontwerp helemaal af is. Met alle feedback die we van jou hebben ontvangen gaan wij aan de slag om jouw tuinwensen te vertalen in een goed doordacht ontwerp voor jouw nieuwe tuin.

Je ontvangt van ons het definitieve ontwerp op schaal met een toelichting en sfeerimpressie voor de materialen en beplanting. Je kunt met jouw tuinontwerp direct zelf aan de slag om je droomtuin te realiseren, maar we snappen het ook heel goed als je dit liever overlaat aan de professional. Wij gaan graag met jou op zoek naar de juiste hovenier.

Garden Createbox | Tuinontwerp & advies

Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag 

Tel: +31 (0) 6 44 417 432

Mail: info(@)blossomandferns.nl

t.a.v. Garden Createbox 

KvK: 62898620

BTW: NL001290722B04

NL12 KNAB 0255 8298 17

Neem contact op

  • Instagram

Volg Garden Createbox op Instagram

Di-Vr: 9:30 tot 18 uur

  • Pinterest

Check out Garden Createbox op Pinterest

voor inspiratie

Garden Createbox is een concept van Blossom&Ferns